keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Epäjellona, Rubiinikorkkarit ja United

Hmm... pääsi taas mun suomentajan lahjat valloilleen, suomensin nimittäin lakkojen nimiä :D
Laitoin kaameista alennuksista johtuen pikku tilauksen Ihanille Kynsille ja tällaista oli tullut postiin:


Elikäs I'm Not a Lion, United ja Ruby Pumps. I'm Not a Lionia olen himoinnut jo pitkään, siitä lähtien kun se tuli ja nykyään myös Ruby Pumpsia, koska se kuuluu monen mielestä olevan must have -lakkojen listalla. United tuli vähän siinä siivellä, eikä kyllä suotta.

Oranssit kukkatarrat tulivat kaupanpäällisinä. Kiitos!


Siinä ne on! Katsokaa kuinka ihania! Kaikki on niin kaunokaisia.


Niin ja tosiaan 50 sentillä otin mukaan myös ihanaa roosan väristä hexglitteriä.

Omistatteko te näitä ihanaisia? Ja arvatkaa, mikä päivä on huomenna...


Teemaviikko: Ranskikset | Keskiviikko

Seuraava ranskis uunista ulos! Tällä kertaa pinkkiä ja mustaa, ne on omasta mielestä niin söpönen yhdistelmä.




Tuli sitten liimailtua pari strassia... Huomasin muuten, että tuosta strassilaatikosta ehdottomasti tyhjentynein osasto on kirkkaat strassit. Ei kyllä yllätä, mutta harmittaa vähän :D Sitähän joutuu sitten hankkimaan niitä lisää, vaikka muita on vielä millä mitalla.


Käytetyt:
  • Gina Tricot Base coat
  • Gina Tricot Pink candy
  • Wet'n'Wild Ebony Hates Chriss
  • BNC Manicure kirkas lakka liimaamiseen
  • kirkkaat ja tumman pinkit strassit
  • Cesars pikakuivattaja

Ja voi, mun piti tänään tehdä vielä yhdet kynnet töiden jälkeen, mutta kuinka ollakaan, olen kuumeessa. Kerkesinhän ollakin muutaman päivän terve... Muilla syysflunssia? Olette olleet vähän hiljaisia vaikka on teemaviikko.


tiistai 30. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Ranskikset | Tiistai

Koska eilinen ranskis oli niin tumma ja synkkä, tänään on vastapainoksi valkoista. On muuten ihan ensimmäinen ainakin lähes klassinen ranskis. Poikkeus taitaa olla tuo päälle lakattu glitter, jos se nyt lasketaan.


The first french ever! Toivottavasti joku nyt huomaa tuossa huudahduksessa pienen yhteyden Simpsonien sarjishemmon kanssa :D




Blurrikuvaa...
En muuten alkuun uskonut viihtyväni näissä kynsissä kovinkaan hyvin, koska tunnetusti tykkään värikkäästä. Ja nämähän on kaikkea muuta.
Kuitenkin huomasin ihailevani näitä melkein enemmän kuin muita kynsiä, koska nämä on niin erilaiset :D Ja todellakin tykkään! Voisivat olla kynsillä hiukan pidempäänkin.

Ja tuo H&M:n ranskisnude on kyllä ihan mun lakka! Tosi ohut ja vähän pinkki, sillä sai tosi kauniin värin kun veti vielä valkoisen kärjenkin yli kevyesti. Tosi värjäytyneille kynsille se ei ehkä ole, mutta itsellä en sanoisi kovin reippaasti kellastuneet olevan.



Käytetyt
  • Gina Tricot Base Coat
  • Wet'n'Wild French White Creme
  • H&M Pink Mist
  • Wet'n'Wild Hallucinate
  • Cesars pikakuivattaja
  • Water decalsit

Mielipiteitä ekasta oikeasta ranskalaisesta? Ja katsos vaan, tänään on 30. päivä! Arvaatteko mitä se lupaa torstaille?

Ainiin, mulla on muutama lakka myynnissä, mm. China Glazen Champagne Bubbles ja Models Ownin Sun Kissed. Löytyvät täältä muiden mukana. Sähköpostillakin voi kysellä tai huudella fb:ssä rohkeasti :)


maanantai 29. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Ranskikset | Maanantai

Teemaviikon ranskalaisista lakkauksista aloittaa hiukan epätavallisempi ranskis, koska perinteisessä ranskiksessa kynnen kärki on valkoinen. Näissä on siis lakattu alle musta, kelmutettu hololakalla ja vielä tehty ranskiskärki samaisella mustalla cremellä.

Jos joku on ollut tarkkana, saattaa tunnistaa nämä kynnet yhdestä kilpailusta. Nimittäin täällä Lepikossa Kuhisee -blogin lakkauskilpailussa ne on kisaamassa :)




Täytyypä muuten kerrankin todeta, että musta lakka oli mukavaa lakata! Mulla ei ole kertaakaan ollut niin: se on aina sotkenut, levittynyt huonosti ja ollut muutenkin ikävää. Tämä Wettiksen lakka on edellistä B.O:n lakkaa notkeampaa ja ohuempaa, mutta peittää silti juuri ja juuri yhdellä kerroksella. Ja vieläpä tasaisesti. Hallelujaaa.


Käytetyt:
  • Gina Tricot Base coat
  • Wet'n'Wild Ebony Hates Chriss
  • Flormar 814
  • Color Club Art Club valkoinen koristelulakka
  • Krazy Girl hopeinen koristelulakka
  • Golden Rose 126 sininen koristelulakka
  • Cesars pikakuivattaja
  • vaaleansiniset strassit

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Ranskikset | Intro

Huomenna lähtisi sitten käyntiin blogini ihka ensimmäinen teemaviikko! Olen itsekin jo innoissani, ja vähän ehkä hämmästynyt, miten paljon hommaakin tässä on ollut jo etukäteen. Olettekin varmaan huomenneet, että blogissa on ollut kynsien osalta tavallista hiljaisempaa. Se onkin liittynyt siihen, että lakkauksia on nyt pitänyt tehdä varastoon, että joka päivälle olisi kynnet.

Otsikossahän tuo aihe jo paljastuikin, mutta kerrottakoon vielä sen olevan ranskalaiset lakkaukset. Miksikäs sitten valitsin tämän?

Olen huomannut, että teen todella harvoin ranskiksia, ihan puhdasta ranskista (valkoinen tippi ja nude pohja) en itseasiassa ole tehnyt koskaan. Hyi minua, olen oikein varsinainen kynsibloggaaja :D

Kuva täältä.
Tulevalla viikolla korjaan nyt tämän suuren erehdyksen, koska olen haastanut itseni kerrankin tekemään jotain, mitä teen todella harvoin. Tuskinpa tulette näkemään kuitenkaan pelkkiä klassisia ranskalaisia, koska värit on mun juttu :)

Huomiseen!


lauantai 27. lokakuuta 2012

Leikin taustoilla...

Joku ehkä valitettavasti huomasi, että jonkin aikaa blogi oli erittäin vaihtelevan näköinen... Vaihtelin nimittäin taustaa.

Mitä mieltä olette uudesta?

Niin, ehkä voin vähän valittaakin, ei ollut sopivaa valmista banneria ja kuka ei osaa tehdä itsekään? Minä!
Eli nyt mennään tällä sinne asti, että osaan tehdä bannerin, joku tekee mulle bannerin, tai palaan alistuneena takaisin vanhaan :D

Sneak peek

Jokos te laskette päiviä kuun vaihtumiseen? Ai ette? Mä lasken, ja siihen on mahtava syy! Katsokaa itse:


1.11. alkaa nimittäin arvonta ja koko sen muun palkintopaketin lisänä joku tulee omistamaan tuon laatan! Enempää en vielä palkasta, mutta pakko oli tulla saamaan ihmiset sekaisin, koska oon itse jo liian innoissaan :D


No, sekosiko joku jo?


torstai 25. lokakuuta 2012

Yllärin pyllärin pyy! Part 2

Ihanainen Sigi järjesti vähän aikaa sitten Halloween-aiheisen lakkauskilpailun, jossa pääsin finaaliin. Voittoa ei tullut, mutta Sigi päätti tykätä nokipallerokynsistäni niin paljon, että halusi palkita minua "pikkuisella" yllätyspaketilla.


Tässä on koko paketti: peräti NELJÄ Flormarin Pretty-lakkaa (musta creme, hopea shimmer, sininen shimmer ja oranssi creme). Kuva nyt jostain syystä ei tykännyt oranssista, joten se näyttää punaiselta :D
Lisäksi oli Halloween-aiheisia siirtokuvia arkillinen ja ihanan karmivia naama-siirtokuvia.

Aivan mahtava yllätys! Mulla ei ollutkaan yhtään tuollaista lakkaa Flormarilta, ja erityisesti: Mistä tiesitkään Sigi, että olen pitkään kuolannut juurikin tuon sävyistä sinistä!

Kiitos kiitos! En voi kyllä valittaa, kun näin paljon on postiluukku kolissut :)


keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Juhlat katolla matalla ja ilman

Piti päästä kokeilemaan H&M Rooftop Partya, jonka kotiutin vähän aikaa sitten. Kerrankin ihan yksinkertainen lakkaus, lähinnä siksikin kun kynnet on lyhyttäkin lyhyemmät. Eihän tällaisiin nysiin edes saisi vaikkapa ranskista :O

Ensin ihan pikakuivattajan kanssa kiiltävänä: (pakko kai kun glitterlakkaa on tyyliin sentin kerros tuossa...)


Ja sitten mattapäällyslakan kanssa:



Tuossa nyt näkyy peukkukin, vaikka kohdistus on jossain....


Tyyyykkäään! Ainut ärsyttävä Rooftop Partyssa oli se, että glittereitä tosiaan joutui kalastelemaan ja kirkasta pohjalakkaa tuli kynsille ihan tarpeettoman paljon. Mutta tuo lienee ongelma kaikilla isommilla glittereillä.


Käytetyt:
  • Gina Tricot Base Coat
  • Golden Rose Matte Velvet 110
  • H&M Rooftop Party
  • Cesars pikakuivattaja
  • Gina Tricot Matte Top Coat

Lähteekö tällä perusteella nyt monikin Hennesille?


tiistai 23. lokakuuta 2012

Swaaatch!

Onkohan tämä ihan ensimmäinen swatch-postaus ikinä...varmaan. Pakko tehdä, koska tämä Golden Rosen lakka on niin ihana!


Tämän näköinen yksilö siis.


Ja tällaista jälkeä sillä saa kahdella kerroksella. Kamera valitettavasti saa pinnan näyttämään vähän kiiltävämmältä kuin se todellisuudessa on. Sanoisin että joko musta hopeisella shimmerillä, tai sitten tumman harmaa, kai se on makuasia. Kahdella kerroksella saa jo täydellisen pinnan, mutta yhdellä riittävän paksulla kerroksellakin pärjää hyvin.

Levittyvyys on taas todella hyvä ja kuivuu nopeasti. En varmaan ikinä pety GRn lakkoihin <3

Myöhemmin saatte vielä nähdä, mitä keksin näille koristeluiksi :) Yritän vissiin nyhjäistä tyhjästä jotain postauksia, että saisin joskus kokoon kaikki teemaviikkokynnet.


maanantai 22. lokakuuta 2012

Tuhosin just mun kynnet...

No jee. Se siitä sitten, että viilaan kynnet nopeasti lyhyiksi ja siisteiksi töitä varten... Tulos on tämä.


Ja kyllä, tuo rengastettu alue on halkeama! Vähän jotain tupeloin, kynsi taipui (siis taipui, ei taittunut) lakkojenkin ollessa päällä. Lakassa itsessään ei silloin näkynyt oikein mitään, ja sitten alta paljastui tuo :D
Se oikeastaan oli paljon keskemmällä alunperin, koska siitä on jo yli viikko aikaa, ja nyt vasta sain aikaiseksi lyhentää kynnet.

No, joka tapauksessa noi näytti niin hirveiltä omaan silmään, että päätin pyöristää ne takaisin uudessa mitassaan.


Joo, saattaa huomata että eilen illalla kuvatessani aurinko ei paistanut, mutta tässä jälkimmäisessä kuvassa tältä aamupäivältä se paistoi.

Älkää pliis välittäkö kamalasta kuivuudesta!

Miten on, kumpi on parempi (tai vähemmän kamala)? Omasta mielestä pyöristetyt näyttää jopa pidemmiltä, vaikka tosiasiassa niistä saattoi vielä lähteäkin pituutta.

Loppuun vielä kysymys arvontaan liittyen: haluatteko että piilotan arvontakommentit, niin etteivät ne näy ulkopuolisille? Tästä tuli parilta edellisen arvonnan kanssa puhetta...



sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Leikkii Google-hakusanojen kanssa

Olen tässä keräillyt aina silloin tällöin hauskoja hakusanoja, millä tänne blogiin on päätynyt ihmisiä. Harmittaa vähän että ihan kaikkia hauskoja en enää muista, vaan keräilin näitä viikon-parin ajan ihan tarkoituksella.
  • -97 korkkarit
Niinpä niin, kerran olen korkkarit ostanut elämässäni ja se ei ollut vuonna 97.
  • cesars ale
Selkeästi joku muukin halusi ostaa Cesarsilta halvemmalla :)
  • bb voide lokakuu ja muut bb-voidemuunnokset
Kaikilla mahdollisilla BB-voidesanoilla on tultu blogiini lähes liian monta kertaa. Tuntuu jo välillä, että onko tämä enää kynsiblogi ollenkaan jos tänne tullaan hakukoneella enemmän beebeen takia kuin kynsien :D
  • massatanko
Epäilemättä kyse on fimoista, mutta massatanko kuulostaa hauskalta!
  • Gina Tricot blogspot
Kyllä, tunnustan käyttäväni molempia!
  • top model askartelua
Ja nämä liittyvät toisiinsa...? En ole malli, enkä pahemmin osaa arkarrellakaan.
  • kynnet kumihanskat
Kaipa joku muukin on pohtinut, miten kynnet ja kumihanskat reagoi keskenään :D Hyvä etten ole näiden ajatusteni kanssa yksin.
  • nyt rasahti
Tämähän on suoraan yhden postaukseni otsikko! Silloin meni kynsipoikki ja vieläkin muistelen kauhulla.
  • halloween biisit
Kiitos sinä, joka hait tällä sanalla blogiini! Nyt se biisi soi taas mun päässä :D Ja se jolla ei soi, klikkaa tästä.

Kertokaapas te, millä hauskoilla sanoilla teidän blogiin on tultu!

Ps. teemaviikon kynsiä on jo aika hyvin tehtynä ja torstaina tuli niin ihana paketti tiedätte-kyllä-mitä-varten, että olen oikeasti kateellinen sen saavalle :D



perjantai 19. lokakuuta 2012

Lakkani: Golden Rose

Jihuu, viimeinen lakkaesittely! Kylläpäs tähän meni kauan... Tästä pääsette katsomaan loputkin.

Tänään on siis vuorossa Golden Rosen lakat, jotka onkin oikeastaan kaikki mattapintaisiksi kuivuvia. Olen niin ihastunut niihin.


Matte Velvet 105 on niin sanottu suedelakka, eli koostumus on muuten shimmerlakkaa muistuttava, mutta se kuivuu mataksi. Tämä nimenomainen sävy on ihana petroli ja näistä ehdottomasti oma suosikki. Löytyy tästä lakkauksesta.


Matte Velvet 101 on vaalean sininen suedelakka, ja tunnustan, etten ole vielä muuta kuin kiekolle lakannut :(


Matte Velvet 106 on myös suedelakka, viininpunainen. Löytyy täältä.


Matte Velvet 110 on tumman harmaa/musta suedelakka. Harmittaa ihan etten ole vielä ehtinyt kokeilla.


Matte 01 on aniliinen punainen mattalakka, siis erilainen kuin Matte Velvetit. Muuten tykkäisin, mutta jotenkin omilla kynsillä, jotka on hiukan raidalliset, se näyttää yksinään ihan maalilta. Tästä löytyy lakkauksessa.

Yleisesti ottaen kaikki nämä tuttavuudet ovat ihanasti levittyviä, ja peittävätkin aika hyvin jo yhdellä kerroksella. Siksipä veikkailen näiden olevan omiaan myös leimaamiseen. Höh, en ole sitäkään kokeillut.

Muita Golden Rosen faneja?

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Kelmukynnet-tutoriaali

Tänään on vuorossa toivottu tutoriaali elmukelmutteluun, millä saa marmorinaisen pinnan, kuten näissä kynsissä.


Lisäksi tarvitset luonnollisesti alus- ja päällyslakan ja mahdollisesti puhdistusvälineitä, koska tällä tekniikalla kynsien ympäristökin suttuuntuu.


1. Lakkaa kynnet haluamallasi lakalla. Anna kuivua.


2. Rypistele kelmun pala jo valmiiksi. Parempi tulos tulee, mitä ryppyisemmäksi sen saat.


3. Lakkaa kerros toisella lakalla ja ole nopea, ettei lakka ehdi kuivua.


4. Ala töpötellä ja siirrellä lakkaa ryppyisellä kelmulla. Voit myös kokeilla raahailla väriä kelmun avulla, jotta saat alla olevaa lakkaa esille.


5. Saat aikaiseksi tällaisen pinnan. Anna kuivua.


6. Levitä päällyslakka tai koristele haluamallasi tavalla ja olet valmis!

Apua värien valintaan: Itse tykkään, että molemmissa lakoissa on kunnon ero väreissä ja lakat ovat hyvin peittäviä (eli en valitse esimerkiksi kahta ohutta vaalean punaista shimmerlakkaa). Laitan monesti vaaleamman lakan alle ja tumman päälle, mutta se on makukysymys.
Omasta mielestä myös päälle tuleva lakka on parempi olla peittävää, niin marmoripinnasta tulee enemmän kontrastinen, mutta olen lukenut myös että toiset tykkäävät laittaa päälle läpikuultavaa lakkaa.

Oliko tästä teille apua? Ja arvatkaapa, mitä mulle on tulossa pian postilaatikkoon sekä Mimaxilta että InkkiPinkiltä ;) Sanoisin että se selviää kuun alussa...