sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Pörröpalloset aka Nöyhtikset

Päätin vihdoin kokeilla samettijauhetta, kun sellaista kerran purkillinen oli :) Aika perinteiset tein, kun ensin piti vaan yhteen kynteen laittaa koko kynnelle tuota. Laitoin sitten kaikkiin. Ja silmätkin tuli jokaisella vaikka niitäkin piti laittaa yhdelle :D Mutta kun ne oli niin söpöt!



Pörröjauheilu oli yllättävän helppoa ja ei edes kovin sotkuista hommaa. Suotta pelkäsin. Ja tuloskin oli suloinen.

Tosin siihen se sitten jäikin... Karvaisuus meinaan alkoi kaljuuntua melkein heti ja pakkohan ne oli poistaa jo seuraavana päivänä. Olen vähän pettynyt, olisi nämä olleet kivat pidempäänkin kuin päivän.



Itseä on muuten alkanut pelottaa kameran puolesta. Kuvaamiseen liittyviä ongelmia on alkanut olla vähän liian usein, vaikka käytössä on aina sama tyyli kuvata ja samat valaistusolosuhteet (kun kuvaan keinovalon alla). Kuvat on jotenkin hassun rakeisia muissa kuin kynsikuvissa. Tosi kynsikuvatkin tuntuvat olevan aika pimeitä ennen kuin niitä muokkaa vähän. Kohta sen näkee, hajoaako vai eikö hajoa... Katsokaa nyt tota lakkakuvaa, näettekö te samaa kuin minä vai kuvittelenko?


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Depend 251
  • Cesars Rapid Dry Top Coat
  • samettijauhe + askartelusilmät

Mitä te tyksitte mun nöyhtiksistä?


lauantai 29. kesäkuuta 2013

Enkelin höyheniä juhannukselta

Hmmm, musta tuntuu että olen vähän myöhässä... nämä on nimittäin juhannuskynnet! Tein nämä heti torstaina juuri ennen lähtöä, ja poistin lähes virheettöminä sunnuntaina. Mikä ihme kesti näin hyvin?

Vastaus on Color Clubin hololakka, Angel Kiss, joka saapui jokunen aika sitten uuteen kotiinsa vaihdokkina.


Ihan mieletön lakka, tosiaan ensimmäinen kunnollinen (paino tällä sanalla :D) lineaarinen hololakka. Väriltään se on sinivihreä (kuitenkin enemmän sininen) ja holokuvio muodostuu niin selkeästi, että kerrankin sitä ei tarvitse etsiä. Ei edes epäsuorassa valossa. Ekan kerroksen kanssa olin supervarovainen, koska käytin tavallista aluslakkaa. Yritin olla koskematta samaan kohtaan kahta kertaa. Ja hyvinhän se levittyi, oikein tasaisesti.



Huh kyllä, toi holo! Arvatkaa tuijotinkin näitä koko junannuksen :D

Koristeet on pikkuiset höyhendecalsit, jotka on saatu Adeninalta testattavaksi. Heillä on tosi kattava valikoima omasta mielestä erikoisia decalseja, ja niitä saa ostettua kuuden, kymmenen ja 25 arkin seteissä hiukan yksikköhintaa halvemmalla. Kiva idea minusta! Oma settini oli kuusi vapaasti valittavaa arkkia, ja tuolla on hintaa 9,50e kun taas yksittäinen arkki on 1,75e.


Laadultaankin nämä on hyviä, verrattuna esim. niihin edellisellä kerralla käyttämiin, jotka tarttuivat reunoistaan kiinni ja menivät ryppyyn. Ja jämähtivät kynnellekin nopeasti. Näille riitti vedessä hyvinkin alle 10 sekuntia (yllätyin oikein), ja irtosivat helposti taustapaperista. Kynnelläkin niitä sai asetella tarpeeksi kauan oikeaan kohtaan. Varmasti parhaimpien joukkoon kuuluvat nämä kokeilemistani :)

Yksi mitä toivoisin kyllä valkoisiin decalseihin, olisi tumma pohjapaperi, koska näitä ei millään meinaa erottaa :D Mun setissä oli toinenkin, missä oli valkoisia ja niissä sama homma!



Holon takia näitä oli kohtuullisen vaikea saada tallennettua kameraan, mutta ne kyllä luonnossa näkyivät ihan selkeästi, vaikka olisi ollut millainen auringonpaiste. Yhden kuvan sain sentään vielä mökillä puhelimella kuvattu, mikä vastasi aika hyvin todellisuutta decalsien erottuvuuden suhteen.


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Color Club Angel Kiss
  • höyhendecalsit (saatu Adeninalta)
  • Cesars Rapid Dry Top Coat

Mitä piditte holoisista juhannuskynsistä?

Huom! Mielipiteeni ovat omiani sekä hyvässä, että pahassa. Linkit ovat teitä varten, en hyödy niiden klikkaamisesta mitään.


perjantai 28. kesäkuuta 2013

I Love Summer -haaste

Tiny Nail Design -blogin Anniina palautti keväthaasteen kesäversiona, kiitos! Koska olen laiska tällä kertaa, en haasta tähän ketään :D

1. Mikä on lempikesäkynsilakkasi?

Ai että on vaikea kysymys, koska nyt tykkään kesäksi kauhean monista lakoista. Kaikki holot ja kirkkaat värit... Flirty Tankini on aika super väri!



2. Mikä on lempihuulituotteesi tai -värisi kesällä?

Olen taas tylsä, ja sanon saman kuin keväälläkin :D Eli Elfin Runaway Pink -huulipuna.



3. Mikä on lempikesämekkosi?

Sellainen punakukallinen polvien alle ulottuva mekko, josta en jaksa ottaa kuvaa :D Kuosi sen sijaan on tämän näköinen:



4. Lempikesäkukkasi?

Hmmm, monet on niin kauniita. Ehkä pioni tai auringonkukka.
Kuva täältä.
Kuva täältä.

5. Lemppari kesähuivi tai koru?

Huiveja en oikein käytä kesällä, mutta koruja kyllä. Ehdoton suosikki on tämä pöllökoru, jonka tilasin Thebokselta. Rakastan pöllöjä ja olen tällaisen halunnut, mutta en ollut vielä löytänyt omaani, kunnes tämä tuli eteen :)



6. Mistä trendeistä olet eniten innoissasi tänä kesänä?

Kyllä mä nyt myönnän, että innostuin hololakoista, vaikka olen vähän sanonut että näin ei ole :D Ja ehkä himoitsen myös liquid sand -lakkoja, mutta sellaista en vielä omista. Myös kaikki ihanan hehkuvat korallin värit on nyt itselle in.

7. Lempikesäkynttilä?

Ei kesällä polteta kynttilöitä :D Korkeintaan hyttyskynttilöitä...

Kuva täältä.
8. Lempikesähajuvesi tai -vartalosuihke?

Juu ei. Kumpiakaan en taaskaan käytä, olen tylsä :D

9. Minkälainen kesä on siellä, missä asut?

Nyt ihanan lämmin ja aurinkoinen <3

Kuva täältä.

10. Mikä on lempiasiasi kesässä?

Aurinko! On niin ihanan valoisaa koko ajan <3

11. Oletko kesäsiivoaja?

Ehdottomasti en! Kesällä on liian kuuma, että haluisin huhkia imurin kanssa ympäri kämppää :D

12. Suunnitelmia kesälomalle tai tulevalle lomalle?

Taas pitää ihmetellä, että mikä loma...ei siis lomaa. Pyh! Mutta suunnitelmissa on tehdä opinnäytetyö valmiiksi ja syksyllä valmistua.

Kuva täältä.


Aurinkoista kesää kaikille lukijoille!


torstai 27. kesäkuuta 2013

Keeeengät!

Vieläkin tulee näitä miittiin liittyviä juttuja :) StylePit tarjosi halukkaille bloggaajille 30 euron arvoiset lahjakortit. Itse pohdin pitkään ja hartaasti, mitä haluaisin sieltä kokeilla. Päädyin tilaamaan ihan ensimmäiset netistä tulevat kengät ikinä. En siis ole koskaan ostanut kenkiä (tai muuten vaatteitakaan) muualta kuin kaupasta. Varsinkin kun omat jalat on lievästi sanottuna hanakalat, kun kaikki hiertää tai on muuten vaan epäsopivia... Mulla oliskin muuten yhdet lähes käyttämättömät santikkaat myynnissä.

Mutta tällaiset sieltä sitten tuli:


Ihan sopivat on omaan jalkaan, yllätyin oikein! Monta kertaa on olleet jalassa jo ja ei yhtäkään rakkoa tai edes rakon alkua. Kyseessä on siis Duffyn santikkaat, ja hintaa on 25,95 e alessa (norm. 39,95 e). Itse orin ruskeat, koska mulla on aina kaikki mustaa :D

Lisukkeeksi, ettei kenkien tarvitse matkustaa yksin, otin punaisen kimallehuulikiillon. 



Tässä oli hauska aplikaattori, nimittäin suti! Omaan makuun vähän melkein epäkäytännöllinen varsinkin kun kyse on puristettavasta tuubista. Tuoksu on herkullinen mansikkainen.

Nyt kun kerran alkuun mainitsin, että mulla olisi yhdet sandaalit myynnissä, niin otetaanpa vielä puheeksi... Kokoa 38 ja koska mulle sopii vain yksi kenkäpari sadasta, niin tämä ei ollut sellainen :D Olen siis käyttänyt näitä varmuudella vain muutamia kertoja joten ihan uutta melkein vastaavat. Kysykää vaikka mailitse lisää kuvia tai kommentoikaan kommenttilootaan! Mielellään tietty Tamperelaiselle, mutta jos postit maksaa niin mikä ettei muuallekin :)



Mitä tykkäätte mun uusista popoista? Entä kuka haluaa mun vanhat?



keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Amppari pamppari!

Tällä kertaa ampparipampparit, klikatkoon kuka uskaltaa :D Testasin siis miitistä saamani Rimmelin lakan (Berneriltä). Jotenkin mun koristeluista näkee, että oli vähän kiirepäivä...



Mun on kyllä pakko myöntää, että oikeasti Just Buy Me on tummemman keltainen kuin mitä mun kuvani väittää :( En vaan saanut väriä muokattua oikeaan suuntaan. Se on sellainen vahva auringonkukan keltainen. Ei kyllä sovi yhtään mun iholleni, kaveri tykkäsi kyllä ja itse en sitten yhtään :D Mutta minä nyt en keltaisesta välitä muutenkaan.

Muutenkaan lakka ei oikein vakuuttanut. Itsellä on yksi creme Rimmeliltä, Lemon Drop (postaus lakasta), ja se on paljon paksumpaa ja peittävämpää kuin Just Buy Me. Vielä kolmenkin paksun kerroksen jälkeen smile line kuultelee läpi, eikä ohuus tee siitä ollenkaan paremmin levittyvää. Lakka raidoittuu aika helposti, melkein yhdellä tai kahdella vedolla täytyisi saada täydellinen tulos.



Menipä haukkumiseksi...Noh, sille ei voi mitään, jos ei lakasta tykännyt. Mutta onneksi ikisuosikkini Lorealin Confettis pelasti tilanteen :) Näistä tuli lopulta ihan siedettävät, vaikka väristä en oikein edelleenkään pidä. Vähän sellaiset ampparikynnet.


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Rimmel Just Buy Me (saatu)
  • L'oreal Confettis
  • Cesars Rapid Dry Top Coat

Mitä piditte mun amppareista? Millaisia kokemuksia teillä on Rimmelin lakoista?

Huom! Mielipiteeni ovat omiani niin hyvässä kuin pahassakin. Linkit on teidän helpotukseksenne, en hyody niiden klikkaamisesta.



tiistai 25. kesäkuuta 2013

Almay One Coat -ripsiväri ja pöllökoru

Tänään pitkästä aikaa meikkejä :) Tampereen miitissä Thebos lahjoitti bloggaajille 10 euron arvoiset lahjakortit. Itse tilasin omallani Almay One Coat Nourishing Mascaran ja kaveriksi aivan ihanan pöllökorun.


Ripsari tuli todellakin tarpeeseen, sillä vanha Maybellinen Colossal-mascara huusi jo kuivuuttaan. Siihen tulenkin tätä uutta vertaamaan. Harja on paljon pienempi kuin Colossalissa, siitä ehdottomasti plussaa, koska en tykkää kovin isoista harvoista, ne sotkevat.

Harjakset on jaoteltu aika perinteiseen tapaan spiraaliin harjan ympärille. Pakko sanoa, että tällä ei saa yhtä tasaista ja eroteltua tulosta, mitä Colossalin omalla, jossa harjakset on jaoteltu tasaisemmin eikä tuolla tavalla jaksottaisesti.


Itse väristä tykkään kyllä: se on paksua eikä sitä tosiaan tarvitse kovin paljoa. Myös pituutta ripsiin saa helposti eikä väri kökköönny ollenkaan. Harja kuitenkin aiheuttaa sen, että saa olla hyvin tarkkana, etteivät ripset liimaudu yhteen.

Räpsytinkuvat on taattua iphone-laatua, eli ei kovin kummoisia... Mutta saa niistä jotain selvää!




Kiva perusripsari. Huomattavasti parempi kuin esim. Rimmelin Scandal Eyes, jota käytin yhdessä vaiheessa. Luulenpa että tämän jälkeen yritän metsästää, onko olemassa vielä Lumenen Natural Coden vaaleanvihreäputkiloista ripsaria. Siitä olen aina tykännyt silikonisen tiheän harjan takia.

Toinen paketissa ollut söpöys oli tämä pöllökoru (oli muuten kaupassa nimellä tuhti pöllö :D).


Olinkin etsinyt itselle mieleistä pöllökorua jo pidempään, mutten ollut löytänyt mieleistä. Vaatimuksina oli kohtuullisen hillitty koko, mielellään hopea värinä, yksiosaisuus (ei kilise ja kolise) ja söpöt isot silmät. Se on sitten tämä <3 Ainut, että omalta pölleröiseltä puuttuu pala toisesta "korvasta" :( Noh, se on oma persoonansa, ei ole kellään samanlaista :D

Huom! Mielipiteeni ovat omiani sekä hyvässä että pahassa. Linkit on teidän helpotukseksenne, en hyödy niiden klikkaamisesta mitään.


sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Mehujääkynnet

Nyt on juhannukset juhlittu ja hengissä ollaan! Me oltiin koko porukka isovanhempien mökillä Porissa, ja aikalailla olin siellä nettipimennossa. Puhelimella kävin vastailemassa viesteihin ja vähän katsoin viimeisiä arvontakommentteja, joten postauksia on vähän jonossakin nyt...

Arvontakommentit on kaikki tarkastettu ja numerotkin arvottu, pitää vaan postausta laittaa tulemaan ja maileja luonnollisesti voittaneille :) Mutta nyt kynsiin. Tällä kertaa on lyhyestä virsi kaunis, nimittäin näistä tuli herkut! Ja kuin mehujäät.



Alkuun pelkkä Peachy Keen kynsillä ajattelin, että onpas se oranssi, enkä ollut varma tykkäisinkö ollenkaan, kun ei oikein oransseja osaa käyttää. Kuitenkin pinkin liukuvärjäyksen jälkeen tykkäsin ihan hirmusti! Nabin Angel Lavender, jonka sain miitistä Olivia&Oscar -liikkeestä, peitti kivasti liukuvärjättynä ja kerrankin onnistuin välttämään kuplimisen siinä. Mulla aina liukuväri on täynnä kuplia :D



Kauhea läjä kuvia...Mutta kun pakko! Ne on niin herkut! Piti vielä ottaa Peachy Keenistäkin erikseen, nätti sävy ja olen tyytyväinen että sen hankin. Kolme kerrosta taisin laittaa, peitti ihan ok, mutta levittyminen ei ollut täysi kymppi, vaikkakaan ei ihan hirveän huonokaan.



Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • China Glaze Peachy Keen
  • Nabi Angel Lavender
  • W7 White
  • Cesars Rapid Dry Top Coat
  • decalsit

Miten teidän juhannus meni? Tykkäsittekö jädepuikoista kynsillä?