torstai 29. elokuuta 2013

Huiskimusmanikyyri lehmäniiteillä

Iltoja! Kokeilin tällä kertaa itselle uutta koristelutyyliä, eli huidoin kirjaimellisesti lakkaa viuhkasiveltimellä toisen lakan päälle :D Ja tässä on tulokset!

Yllätyin paljon tuosta Rimmelin punaisesta lakasta, koska saman kokoelman keltainen sai karvat pystyyn. Levittyi kivasti ja peitti kahdella kerroksella! Ihme, odotin että lakka olisi lirua kuten sisarensa. Oikein nätti perus kirkkaan punainen.



Lehmäniitit on Adeninalta, aivan ihania! Meinasin ensin laittaa näihin puna-mustat, mutta ne olivat liian saman väriset pohjan kanssa, joten laitoin musta-valkoiset. Mietin alkuun, että mahtaakohan niiden värit levitä päällyslakan kanssa, mutta siitä ei ollut tietoakaan, toisin kuin muun pohjan...



Taisin rakastua tuohon tapaan koristella! Lakkaa oli helppo suihkia miten sattuu kynsille ja jälki oli sitä parempaa, mitä huolimattomampi oli! Tulos oli hiukan kuin suttuiset seepraraidat, eli koska en tykkään selkeistä eläinkuoseista, niin nämä oli minulle omiaan. Nämä kuivui todella kauan kun puuhailin kaikenlaista, mutta hassusti punainen väri tarttui silti pikakuivattajan siveltimeen :D

Pikakuivattaja saikin näihin mukavasti utuisuutta. Laitan tähän loppuun vielä kuvan ilman päällyslakkaa, niin huomaatte eron.



Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Rimmel High Energy (saatu miitistä Berneriltä)
  • Mavala Milano
  • Cesars Rapid Dry Top Coat
  • kuvioniitit (Adeninalta)
  • Konad Special Nail Polish Gold Black
  • Pueen36


Oletteko te huiskineet koristeluita? Tykkäsittekö tällaisesta kuviosta? Fb-seurailijat jo tietävätkin, että viikonloppuna on tulossa kivaa esittelyä :) Pysykää kuulolla! Niin joo, muistakaa arvontakin sivupalkista!


tiistai 27. elokuuta 2013

Japanilaiset keltaiset ruusut

Otsikko on keltaiset ruusut, eikä ne ruusut edes ole keltaisia :D Rupesinpahan miettimään taas...
Alkaa muuten tulla itsellä ainakin kiire, kun katselin, että vielä olisi kesälakkoja, joita haluisin teillekin esitellä kynsillä ja siellä ne makaa laatikossa. Siksi nyt kiiruusti Color Clubin keltainen glassflecked Daisy Does It kynsille.


Omaan makuun keltainen ei ainakaan tällä hetkellä ole oikein missään muodossa, mutta tämä on poikkeus! Jos koostumus olisi edes hiukkasen tuhdimpi, lakka olisi täydellinen. Se nimittäin ei vielä kolmella paksullakaan kerroksella peitä smile linea kunnolla. Tällä tavalla päälle leimattuna tai muuten koristeltuna (viimeksi tein tällä ranskiksen) lakka menee kyllä mainiosti eikä ohuus häiritse.




Pitää kyllä jälleen kehaista, että nuo PUEENin laatat leimaavat ihanasti! Näinkin ison kuvion kanssa ongelmia ei ollut kertakaan, vaan kuvio siirtyi aina kokonaisena ja kiltisti. Tykkään oikein paljon tästäkin kuviosta! Jostain syystä keltainen väri ja ruusut tuovan mieleen jotain japanilaista.

Loppuun vielä kuva ihanasta Daisystä :)


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Color Club Daisy Does It
  • Konad Special Nail Polish White
  • PUEEN27
  • Cesars Rapid Dry Top Coat

Vieläkö teillä on kesälakkoja lakkaamatta tältä kesältä?




lauantai 24. elokuuta 2013

Kesän viimeiset varvassandaalit

Miljoonan kuvan postaus -blogipalvelusta päivää! China Glazelle kyllä nostettava hattua, kun on osannutkin tehdä vaikeasti kuvattavan lakan...ja ilmeisimmin muut on ihan samaa mieltä, kun tästä lakasta löytyy miljoona erilaista swatch-kuvaa. Ihmettelen, miten tämä oli niin vaikea kynsillä, kun mielestäni aiemminkin pullokuvan sain aika nappiin.



Lakkahan on tietenkin Flip Flop Fantasy, jota luonnehtisin hiukan pinkihtäväksi räikeän neoniseksi persikan-korallin sävyksi. Selkeää, eikös? Tätä kuvattiin kuulkaas monta sataa kuvaa, valkoisella taustalla, mustalla taustalla, kameralla, iPhonella, päivävalolampun alla, auringossa, varjossa... Ja tulokset on....hmmm, vaihtelevia. Ihon väri on joka kuvassa jotain ihan muuta kuin pitäisi ja johtuu siis siitä, että olen yrittänyt saada lakan oikein.



Täytyy kyllä sanoa, että tämä lakka saa kiitoksensa ainoastaan herkkuakin herkummasta väristä ja yllättävän hyvästä peittävyydestä. Lakka nimittäin peitti maagisen hyvin kahdella kerroksella! Ihan superhyvin neonlakalta. Ja rakastan tätä väriä.

Mutta. Mutta tämä levittyminen. Hrrrrrr. Levitysjälkiä oli hankala välttää, olisi pitänyt saada kynsille yhdellä tai kahdella sipaisulla ja se ei itseltä onnistunut. Tekemällä paksun kerroksen asia vähän korjaantui ja onneksi lakka ei kuplinut, mutta paremminkin olisi voinut mennä. Ei silti, en voi sanoa että  en pitäisi Flip Flop Fantasysta tämän levittymisen takia, se on vain pieni miinus näin kauniille lakalle!

Tämä oli muuten eka kerta kun kokeilin niittejä, ja rakastuin niihin! Nuo neliötkin sopivat kynnelle tosi hyvin, vaikka pelkäsi niiden olevan niin isoja, ettei saisi nätteihin riveihin. Peittyivät päällyslakan allekin siististi eikä törröttäneet ollenkaan, mitä myös pelkäsin ennakkoluuloisena.


iPhone-kuvan tunnistaa vaikka unissaan...ihan kuin olisi eri kädestä ottanut kuvan :D Kynnet näyttää ihan tekokynsiltä. Mietin vaan, että miten samasta kädestä voi saada kaksi niin eri näköistä kuvaa.


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • China Glaze Flip Flop Fantasy (saatu Adeninasta)
  • neliöniitit ja pienet pyöreät niitit (saatu Adeninasta)
  • Konad Special Nail Polish Gold Black
  • Konad Special Top Coat
  • Konad m54


Muita jotka repivät tukkaa päästään tämän lakan kuvaamisen kanssa? Onko lukijoita vielä paikalla, kun on ollut hiukan hiljaista?


perjantai 23. elokuuta 2013

Mieluisaa pakettia ja kokoelman uusimmat

Arvatkaas mitä hiusten repimistä, kun postilaatikosta putoaa tällainen paketti ja en halua tai voi lakattomuuskokeilun vuoksi edes tikuttaa uusia tulokkaita! Adenina muisti bloggaajiaan 10 euron lahjakortilla, millä sai tilata mitä haluaisia kokeilla ja esitellä lukijoilleen. Itsellä suunnitelma oli selkeä.


Siitä lähtien kun Adeninaan tulivat myös Dependin uudet hiekkalakat Rough Sparkle -kokoelmasta, halusin niitä kokeilla, kun ihastuin Golden Rosen Holiday-hiekkiksiin. Valitsin Forget-Me-Not -nimisen sinisen sävyn, joka on ilmeisimmin lemmikki-nimisen kukan värinen. Aikalailla onkin, kun googlettelin.

Lakassa on hurjan paljon sinisen kimmeltävää glitteriä ja lisänä hiukan isompia hopeisia glittereitä. Kaunis kuin mikä! Olen vähän epäileväinen Dependin lakkoja kohtaan, koska muutama omistamani shimmer on ollut tuskaisia kökkööntymään kynnellä ja lisäksi vihaan tuota pulloa. Pieni, tylsä ja korkki on vaikea avata. Nimimerkillä: Hopeisen leimauslakkani pullonkorkissa on hampaanjälkiä.


Tämä kaunistus peitti tikulla kahdella kerroksella eikä tässä vaiheessa ainakaan ollut mitään valittamista levittymisestä. Sen sijaan: korkkia en meinannut saada auki :D Rough Sparkle -lakat on hinnaltaan 4,75e.


Toinen lakka, mitä olen jo pidempään halunnut kokeilla on China Glaze Romantique-kokoelman Harmony. Tai no, Romantique-kokoelman lakat, tämä Harmony valikoitui aika sattumanvaraisesti. Olen kuullut, ja varmasti moni muukin, että nämä lakat on erinomaisia leimaamiseen, elikäs siihen hommaan tämän nyt halusin kokeiltavaksi!


Tosiaankin, peitti tikulla yhdellä kerroksella. Leimaamisen säästän kokonaan omaan postaukseena, sillä haluan tietty tehdä kynnet ja ne eivät ole vielä ohjelmassa.


Kolmas juttu, mitä olen halunnut kokeilla on kuvioniitit. Hyrrässä on kuutta eri väriä niittejä, kaikkia sekä neliönmallinen että pyöreä. Nämä on niin kauniita! Kannatti hankkia. Ja pidän siitä että nämä ei ole liian isoja, kuten monet neliöniitit on. Mahtuvatpa omillekin kynsille hyvin! Niitit on 7,95e.



Sellaisia tänään :) Moni varmaan nyt odottaa myös kuulumisia naamakutinan suhteen, eli sitä saatte!
Eilen oli suhteellisen rauhallinen päivä kutinan kanssa, ja pelkäsinkin jo, että nyt se loppuu ja johtuikin lakoista :( Olisitte nähneet, olin ihan maani myynyt!
Tänään aamulla kuitenkin kutina, rakkulat ja kaikki ihana vuotava kudosneste palasi suun ympärille. Ja yllärinä taas vaihteeksi myös nilkkaan. Huh, en olekaan koskaan ollut iloinen kutinasta ennen tätä... Nyt olenkin jo kynteni tehnyt (ja kironnut tämän värin alimpaan......!) Siitä sitten lisää toinen kerta :D

Mitäs teille kuuluu?



torstai 22. elokuuta 2013

Nakukynsiä ja kotispa

Koska tässä on nyt tämä väliaika, kun ei ole lakkoja kynsillä niin ajattelin tehdä teille käsien- ja kynsienhoitopostauksen. Tämä on tällainen rutiini, miten en kokonaisuudessaan tee joka lakkojen vaihdon yhteydessä. Yleensä vain kuorin käteni ja kynsinauhani, mutta nyt paremmalla ajalla oli hyvä hommailla kaikkea muutakin. Tässä olisi koko kauheus suoraa töistä tulemisen jälkeen.


Kynnet on värjäytyneet aikaslailla. Jostain syystä itsellä Avonin Mineral Fix on päästänyt paljon punaista sävyä imeytymään lävitseen ja takertumaan kynsiin. Tilanne on ollutkin tämän näköinen jo pidempään. Muotokin on taas vähän mitä sattuu, mutta päätin että vaikka peukun kynsi lyhenikin radikaalisti (rest in peace), niin en leikkaa kaikkia nysiksi, kun muut ovat kuitenkin edelleen samaa paria.

Tässä olisi jälkeen-kuva, jossa tilanne on ainakin omaan silmään parantunut!


Mitä tapahtui tässä välissä?

1. Pesin käteni saippualla ja kynsiharjalla putsasin myös kynnenaluset huolella.

2. Kuorin käsien ihon ja kynsinauhat Freemanin käsikuorinnalla. Siitä oli jo erikseen oma juttunsa. Toimii kyllä ihanasti ja nykyään tämä riittää pelkästään kynsinauhojenkin hoitoon ja cuticle removerin käyttö on jäänyt vähemmälle.

3. Halusin kuitenkin vielä huoltaa kynsinauhat vähän huolellisemmin, niin käytin myös Konadin Cuticle Removeria. Työntelin kynsinauhat huolella taakse ja lopuksi pesin kädet huolellisesti.

4. Buffasin kynnet hyvin poikkeuksellisesti. Yleensä en tätä harrasta, mutta nyt kun aikaa oli...

5. Rasvasin käden oikein tuhdisti Laveran ihanalla mantelin ja sheavoin tuoksuisella käsivoiteella. Myöhemmin laitoin vielä kynsiöljyä.


Omaan makuun kynnet näyttää nyt suht siisteiltä, kun yrittää olla huomioimatta keltaisuutta mikä nyt vaan kuuluu valitettavasti lakkailijan elämään. Silti oma äiti sanoi, että onpa hurjan näköiset ja värjäytyneet :D

Missäs kunnossa teidän kynnet on kesän jälkeen? 



keskiviikko 21. elokuuta 2013

Auringonkukkakynnet ja ruttotauko

Viimeksi laittelinkin teille kuvia, kun käytiin auringonkukkapellossa seikkailemassa ja tänään onkin sitten vuorossa siihen teemaan tehdyt kynnet! En muuten suosittele kuvaamaan kukan kanssa, itsellä oli tämän jälkeen ihan kuin pihkaiset sormet :D



Ihan auringonkukathan nämä decalsit eivät ole, mutta kelpaavat minulle :) Oli muuten harvinaisen kauan aseteltavia! Varmasti minuutin verran sai vielä liikutella kynnellä asettamisen jälkeen! Ihan kivahan se on, että on korjaamisen varaa toisin kuin joissain, mutta liika on liikaa. Itse olisi jo mielellään siirtynyt seuraavaan, mutta siirtokuva vaan siirtyi ja siirtyi joka kerta vahingossa, kun yritin tasoitella mahdollisia ryppyjä :D



Lakka on China Glazen suositun Tronica-kokoelman Digital Dawn, joita myös Adeninasta saa, ja sain sen vaihtarin kautta eräältä lakkahöperöltä naiselta :) Kun en itsekään omista (vieläkään) aquabasea, niin ymmärrän luopumisen syyn: tuskainen kaljuuntuvuus. Huoh, omaa tyhmyyttä kai, koska hololakathan kaljuuntuvat monet helposti.

No, sainpahan sentään nätin pinnan kolmella kerroksella ja kuivumiseen olen tyytyväinen, samoin erikoiseen väriin.


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • China Glaze Digital Dawn
  • Wet'nWild Ebony Hates Chris
  • W7 White
  • Cesars Rapid Dry Top Coat
  • kukkadecalsit


Fb-seurailijat ovatkin jo asiasta tietoisia, mutta kerron muillekin: Elikäs olen tässä kärsinyt rakkuloista ja kauheasta kutinasta mm. kasvoilla jo monta viikkoa. Nyt sitten tänään aloitin muutaman päivän lakattoman kauden, jotta näkisin paraneeko tuo rutto tällä vai jatkuuko ennallaan (mitä toki toivon). Olo on niin kurja, että pakko kokeilla, mutta toivon tosiaan että kynsilakoista tämä ei johtuisi. Onneksi tätä rakkulatautia on muuallakin kehossa, niin olen toiveikas että olisi jotain muuta, sillä kynsilakat ilmeisesti usein oireilevat kasvojen iholla.

Että näihin tunnelmiin...Toivottakaa tsemppiä ja kestäkää hetki ilman kynsipostauksia! Ja R.I.P. mun entinen pitkä peukun kynsi :'(


tiistai 20. elokuuta 2013

Lomalla auringonkukkapellossa

Välillä vähän erilaisempi postaus :) Kynsiä jos haette, niin ne tulee näiden pohjalta pian perässä! Kuvia on runsaasti isolla ärrällä, koska testailin "pikkuputkea" myös kevyeen ulkokuvaamiseen.

Käytiin ehkä kesän viimeisillä auringonpaisteilla seikkailemassa auringonkukkapellossa. Voi niiden kokoa, jaksan vieläkin päivitellä sitä! Ne oli oikeasti metrin itseä pidempiä! Nämä kuvatkin on otettu kamera taivasta kohti :DTuli sellainen maissipelto-olo, kun oikeasti parin metrin päähän ei meinannut niiltä lehdiltä ja palsuilta rungoilta nähdä.




Pieni vauvakukka <3
Tää on miun suosikki ^_^



Niitä oli pari...
Jotain hassuja rönttösiä. Piti kuvata kun näytti niin kivoilta!
Kotiin tuli tällainen kimppu :)
Onkos lukijat harrastaneet vielä loppukesän elämysmatkailua? Muistakaas osallistua vielä sivupalkin kautta arvontaan!



lauantai 17. elokuuta 2013

Pusikoita

Halusin kokeilla leimaamista hiekkalakan päälle joten valkkasin viimeisen näistä Golden Rosen hiekkalakoista, sävyn 59. Mä nyt niin toivon, että teille näkyy nuo kuvat kunnollisina, sillä nyt kun katson tässä omalta ruudultani, ne muuttui jotenkin kummallisiksi tuossa ladatessa bloggeriin :O Hhrrr, miten mulla nyt voikaan olla epäonnea näissä kuvajutuissa...Tuntuu että kamerakin temppuilee siihen malliin, ettei kuulemma pitäisi.



Pusikot on leimattu Pueenin laatasta, ja meinasin laittaa samasta laatasta leppikset tuohon päälle, mutta totesin että säästän sen johonkin toiseen kertaan ja leimaan cremen päälle. Hiekkalakan päällä kuviota joutuu vähän tähyilemään.




Loppuu vielä kiva swatch-kuva :) Kaunis lakka tämä on, mutta näistä neljästä omistamastani vähiten suosikki. Saa nähdä pistänkö jossain vaiheessa kiertoon vai jätänkö laatikkoon odottamaan sitä, että mahdollisesti vielä sytyn tälle sävylle.


Käytetyt

  • Avon Mineral Fix
  • Golden Rose Holiday 59
  • Pueen46 ja Konad Special Nail Polish Gold Black


Pakko muuten vielä täälläkin vinkata, mitä jo ihastelin fb-sivuilla, eli Adeninalla on TAAS tarjouksessa ihania A-Englandin lakkoja! Kyse on pikapikatarjouksesta, eli vain tämän viikonlopun näitä kerkeää hamsteroida.


En kestä, sinne on tullut muutenkin kaikkea uutta...Dependin hiekkalakkoja, muitakin Dependin lakkoja ja pari käsivoidettakin. Kiiiiva!