maanantai 30. syyskuuta 2013

Metallimarmoria

Älysin etten ollut tehnyt mitään kivoja kuivamarmorointijuttuja ikuisuuksiin, joten tuumasta toimeen! Olen pari kertaa aiemmin tehnyt elmukelmumarmoroinnit, yhdellä värillä. Nyt päätin ottaa hommaan pohjalakan kaveriksi kaksi muuta lakkaa. Tässä tulokset:



Oikeastaan en edes tehnyt näitä tällä kertaa elmukelmulla, koska olen todennut aiemmin jopa paremmin toimivaksi pienen palasen kuplamuovia. Sitä ei tarvitse edes samalla tavalla rypistää kuin kelmua ja ryttyisiä kuvioita tulee silti! Koska rakastan GR:n mattalakan ihanan samettista pintaa, niin päätin töpöttelyn jälkeen lisätä vielä mattaavan päällyslakankin.




Pakko sanoa, että itse rakastin näitä kynsiä ja ne säilyivät kynsillä monen monta päivää ihan virheettöminä! Tuo alla oleva sininen on kyllä ihan ensiluokkaisen kaunis, levittyy ja kuivuu virheettömästi ja peittääkin kahdella kerroksella. Onneksi omistan aika monta näitä Matte Velvet lakkoja :3


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Golden Rose Matte Velvet 103
  • Classics Metallic 11
  • Flormar U09
  • kuvioniitit (saatu Adeninalta)
  • inm Out the Door
  • Gina Tricot Matte Top Coat


Ketkä muut rakastui näihin? Jos joku kiinnostui nyt tästä tekniikasta, niin olen tehnyt myös tuton :)



lauantai 28. syyskuuta 2013

Suolan ja pippurin totaalifeilaus

Tiedättekös te, kuinka bloggajaat välillä valittavat, kuinka kynnet feilasi urakalla ja kuitenkaan niissä ei kukaan näe mitään vikaa? Itselle tällaisia omaan silmään mestaritaidonnäytteitä näkee silloin tällöin monissakin blogeissa.

Noh, ajattelinpa nyt sitten rohkaistua ja laittaa teidän pällisteltäväksenne sellaiset totaaliplörinät, ettei kukaan voi niistä mitään positiivista sanoa :D Yritys tähän ei ollut kova, vaan tämä feilaaminen kävi ihan luonnostaan. Saas nähdä kuinka moni lukija kaikkoaa, kun katsoo nämä kuvat :D

Sonne tästä aiheesta jo kerkesikin kirjoitella. Otanpa itsekin kantaa siihen, että kannattaako tai saako bloggaaja julkaista epäonnistumisiaan. Mielestäni on hyväkin idea julkaista kaikki kynnet riippumatta siitä, millaista jälki on. Miksi kenenkään täytyisi olla täydellinen? Itse en ainakaan täydellinen tässä hommassa ole, enkä halua myöskään sellaista kuvaa lukijoilleni antaa :) Toki ymmärrän myös niitä, jotka eivät vain uskalla tai kehtaa laittaa ihan kaikkia.


Kynsillä oli iloisesti W7 Salt and Pepper, tästä kerkesi jotenkin tulla jo pakkomielle, kun nämä meni niin penkin alle. Alku oli hyvä: lakka oli kynsillä ja vielä kauniin tasaisesti.


No, katselin siinä niitä kynsiä ja ajattelin, että onpa ne tyhjän näköiset. Ja sitten...niin. Ei varmaan tarvitse erikseen alkaa eritellä, mitä tapahtui :D


Että sellasta :D

Ja koska en myöskään opi kerrasta, niin sama lakka oli pakko saada kynsille uudestaan...eikä yhtään sen paremmin seurauksin:



Leotäpliä en ole koskaan osannut tehdä, joten miksi edes aloin yrittää tätä. Varsinkin kun musta oli jankkiintunut pulloon. Tuntuu että juuri tämän tyyppiset lakat on itselle vahvasti niitä ehdokkaita, että kaikki menee pieleen. Etsiskelemällä löytyy varmasti näitä lisää :D Muistan eräätkin Jollyt.... *viheltelee*

Mitä mieltä te olette bloggaajista, jotka julkaisevat kaikki kynnet eivätkä vain niitä, jotka ovat silmiä hivelevän kauniita? Ja käsi ylös ne, jotka on taipuvaisia sabotoimaan omat ideansa!



perjantai 27. syyskuuta 2013

Tahmalakka Rose Creme

Harmittaa vähän aloittaa tämä postaus näin. Nimittäin kyseessä on taas yksi P.I.A-lakka, Rose Creme. Näissä lakoissa on hyviäkin puolia, mutta ne jotenkin pääsevät unohtumaan, kun näistä tuntuu paljastuvan vieläkin lisää huonoja ominaisuuksia. Ikävää kirjoittaa tällaiseen sävyyn, varsinkin kun olen saanut nämä lakat. Haluan silti olla rehellinen, sillä lakkojen kehumisesta ei ei hyötyisi kukaan.

Suunnitelmissa oli nimittäin tehdä hempeän vaaleanpunaisen päälle violetit leimaukset. No, pääsin siihen, että kynsillä oli kaksi kerrosta lakkaa. Sitten jonkun 10 minuutin päästä sipaisin hiuksiani, kuten nyt monesti teen, niin että hius tai kaksi koski lakkaan. En missään nimessä runtannut tai mitään, koska aina varon tuollaisia asioita lakatessa. Lakkaan tuli pohjia myöten syvä vekki. HIUKSESTA! Älkää pelätkö, en kuvannut sitä kynttä :D



Korjasin kiltisti tämän yhden vaurioita saaneen kynnen ja odottelin tyytyväisenä jonkun vartin. Sitten hipaisin lakan pintaa ensin lakatun käden kynsistä ihan vain kokeillakseni, että onhan se nyt varmasti kuiva. Teen tämän aina ja yleensä en ole edes niin hellä kuin tällä kerralla. Tulos: sormenjälki! Odottelin vielä jonkin aikaa ja kokeilin uudelleen, samalla hellyydellä.


Tässä on tulokset. Joka kynnessä on sormenjälki! En voinut uskoa silmiäni. Poistin lakat ärräpäitä lennellen. En edes uskaltanut ajatella leimaavani näiden päälle.



Taas kerran harmittaa tämä lakka, koska väri on kaunis ja itseltä (ja varmaan monelta muultakin) puuttuu edelleen ihana vauvapinkki cremelakka. Levittyminen oli ihan kohtuullista, ja lopputulos tasoittui kauniin sileäksi, mutta edes nämä hyvät puolet eivät korvaa sitä, että lakka ei kuivu.

Onko täällä muita, jotka olisi pettyneet PIA-lakkoihin? Entä niitä jotka tykkäävät?

Lakka on saatu arvosteltavaksi Pretty.fi -verkkokaupasta.



maanantai 23. syyskuuta 2013

Häikäistyskynnet

Testissä on tänään PIA:n superkultainen glitterlakka. 
Lakka on siis Light Gold, joka sisältää kirkkaassa pohjassa vaalean kultaista mikroglitteriä ja isompia eri väreissä heijastelevia hexglittereitä. Tosi erikoisesti eri pastellin väreissä hehkuivat. Kirkkaassa valossa tämä lakka on kuin unelma! Ei todellakaan kaipaa mitään koristeita päälleen.



Kuvissa tosiaan on kaksi suht reipasta kerrosta lakkaa ja se on vallan riittävä. Jos olisin ollut vähän vähemmän kiireinen, olisin laittanut kolme ohutta, mutta aina ei voi saada mitä haluaa. Glittereitä ei oikeastaan tarvinnut asetella, paria saatoin tökkäistä inasen etteivät olisi olleet kynnen reunan yli. Pintakin jäi tosi tasaiseksi, oikeastaan vähän ihmettelinkin. Yksi kerros pikakuivattajaa riitti meinaan vallan mainiosti. Se miinus tulee ehdottomasti taas hajusta. Ylläri.

Jännä kyllä, kun ne on nämä glitterit kun haisevat, cremet eikä shimmerit ollenkaan! Kuivuminen on ehkä himpun hidasta tämän lakan kanssa, mutta pieni miinus tuon ulkonäön rinnalla.



Ha, ihon sävykin on terveen kuollut :D Oon huomannut tällaisenkin asian tietyn sävyisiä lakkoja kuvaillessa: erityisesti tummien lakkojen kanssa iho näyttää kauniin tasaiselta ja vaalealta ja sitten mitä vaaleampaan lakkaan vaihtaa, sitä laikukkaampi ihokin on :D


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • P.I.A. Light Gold (saatu Pretty.fi -verkkokaupasta)
  • Cesars Rapid Dry Top Coat


Kuka häikäistyi?



sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Perhosen siivet

Täältä löytyy väsynyt bloggaaja, sunnuntaita vain kaikille! Olen harrastanut armotonta lopputyön korjaamista aamusta iltaan koko viikon ja viikonlopun olen pyhittänyt kirppistavaroiden hinnoittelulle. Huh.



Joka tapauksessa, kynsillä oli (niin oli, koska ei ole enää) Ginan Shimmer Pink (ja meinasin kirjoittaa Raspberry Shimmer). Kehuskelin tämän sävyn jo maasta taivaaseen, kun ostin lakan. Siksi ehkä hiukan petyin siihen, koska paljaalla silmällä se ei ole yhtä mehukkaan värinen kuin oikein läheltä. Siksikin tästä piti ottaa oikein superlähikuva. Shimmeriä sai siis vähän tähystellä :(



Siirtokuvat on Adeninasta, kyseistä arkkia en enää löytänyt. Olleet varmaan niin suosittuja. Nämä oli yllättävän vaikean muotoiset asetella, kun piti osua oikeasti kulmaan :D Yleensä tulee vaan huiskittua kuvat minne sattuu... En oikein tiedä, onko ne osa perhosen siivestä vai jotain liekkisysteemejä, mutta päädyin siipiin. Kaverina on sohittu hiukan Butter Londonin West End Wonderlandia.


Ja se lähikuva:


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Gina Tricot Shimmer Pink
  • decalit
  • Butter London West End Wonderland
  • inm Out the Door

Nyt meen lepäämään :) Mulla on itseasiassa kahdetkin kynnet vielä näiden lisäksi varastossa kuvattuna. Hyvä kannattaa odottaa, oon kyllä niin helpottunut kun kohta pääsen jättämään tuon lopputyöni rauhaan!

Mitä teidän viikonloppuun kuuluu?




perjantai 20. syyskuuta 2013

Mitä sillä on kynsillä?

Halusin kerrankin tehdä jotain outoa oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Yhdistää piti siis kaksi hyvin erilaista väriä ja vielä ranskiksen muotoon, koska alla oleva punertava nude ei todellakaan ole perinteinen ranskislakka. Pakko sanoa, että Sinikilpikonna tekee mielestäni tällaisia voimakkaan näköisiä ja erikoisia kynsiä todella taitavasti!



Vaikka nämä ovatkin jotain ihan muuta mihin olen tottunut, viihdyin näissä hyvin! Sain muuten yhden lakkapullon tyhjäksikin näitä tehdessäni :) Tai tyhjäksi ja tyhjäksi... Rimmelin lakka nimittäin tyhjeni niin tyhjäksi, että en oikein saanut sieltä enää mitään. Niinpä päätin jatkaa lakkaa valkoisella.
Sain aikaan aivan ihanan mustikkamaidon värisen lakan, ja pullo on taas piripintaan asti täynnä :D Eli se siitä lakkapullojen vähenemisestä...



Alla oleva punertava beige on jälleen P.I.A:n lakka sävyssä Chocolate Creme. Olen jo aikaisemmin puhunut tämän merkin glitterlakkojen haisevan maalilta, cremet ovat ihan normaalin kynsilakan "tuoksun" omaavia. Nyt tuli ainakin tämän cremen kanssa vastaan toinen ikävä yllätys. Ensimmäisen kerroksen jälkeen nimittäin kävi näin:


Lakka halkesi! Tosin toinen kerros ei sanonut enää mitään poikkeavaa, ja lakka peittikin sitten täydellisesti tällä toisella kerroksella. Pinta myös kuivui ihan kohtuullisen nopeasti. Levittyminen ei ollut ihan parasta luokkaa, mutta cremeksi ihan kohtuullinen. Kohtuullisen hyvin sai sutia ennen kuin levitysjälkiä alkoi jäädä.

Sävystä tykkään kyllä kovasti, se on erikoinen. Ajattelin ensin että hassun beige, mutta kovasti muistuttaa vaaleanpunaista. Tällaista en omista toista, joten annan ekan kerroksen lohkeamisen anteeksi ja siirrän lakan muiden lakkojeni joukkoon, kauas myyntilaatikosta.


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • P.I.A. Chocolate Creme (saatu Pretty.fi -kaupasta)
  • Rimmel Pompous
  • Mavala Madrid
  • inm Out the Door



maanantai 16. syyskuuta 2013

Ruskan hehkua

Moni varmasti huomasi, että Adeninalla oli syksy-aiheinen lakkauskilpailu, joka päättyi sunnuntaina. Kiire meinasi tulla, mutta onneksi ehdin hoitaa homman.



Valitsin sävyiksi klassista syksyä eli punaista, keltaista, ruskeaa ja oranssia. Alla on äskettäin nähty Butter Londonin Saucy Jack ja sen päällä vihreään ja oranssiin taittavaa nufun flakies-lakkaa. Ihanan syksyistä! Muutenkin monet flakiet sopii mielestäni syksyyn.




Tässä vielä kuva, minkä lähetin kilpailuun :) Tietty syksyn lehtien kanssa. Pakko muuten sanoa, että paperilappujen sun muiden kanssa käsiposeeraaminen on ihan tolkuttoman vaikeaa! Puolet kuvista olivat jo pelkästään sormien asennon takia pilalla :D


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Butter London Saucy Jack
  • Nfu Oh 38
  • H&M Lemon Tree
  • Gina Tricot Caramel
  • inm Out the Door


Osallistuitteko kilpasille? Mitä piditte kynsistä?


lauantai 14. syyskuuta 2013

Uhhh! Iiihhana!

Pitihän se heti saada kynsille ihana ja uusi Butter Londonin Saucy Jack, joka saapui viikolla Jonnalta. Ajattelin ensin, että hitsi kun tällaisia lakkoja jo löytyy itseltä useampikin. Kynsille kun sain, niin pakko sanoa ettei löydykään. Tämä on vaaleamman sävyinen kuin China Glazen Drastic ja vähemmän violetti kuin Lumenen Promises / Lupaus Yössä. Eli siis ihan erilainen, koska kynsiharrastaja näkee aina kahdessa lähes samanlaisessa lakassa huiman eron :D


Kuten tällaiset jellylakat yleensäkin, Saucy Jack levittyi hyvin kiltisti. Jälkiä ei jäänyt, vaikka kuinka suti! Koostumus oli tosin sen verran juoksevaa, että pariinkin otteeseen ja erityisellä huolellisuudella lakattuna kynsinauhat hörppäsivät punaista hehkua myös itseensä.
Kuitenkin, ohuesta koostumuksesta huolimatta, kynsillä on lakkaa vain kaksi kerrosta! Se oli ihan riittävä, varsinkin kun tiesin koristelevani päälle vielä myöhemmin.

Mitä Butter Londonin lakkoja teillä on vai onko vielä ollenkaan teille tuttu merkki?



perjantai 13. syyskuuta 2013

Yönsinisiä jääkukkia

Kipeä bloggaaja täällä, iltapäiviä! Kurkussa on kaktus ja tunnen kuinka nenä alkaa tukkeutua umpeen <3 Ah, syysflunssa!

No, flunssat sikseen, olen tehnyt myös kynnet. Vihdosta viimein sain lakattua syysaurinkojen kunniaksi vaihtarina saapuneella A-Englandin Tristamilla. Näitä saa myös Adeninasta, jos ei satu tuntemaan ketään, joka haluaisia luopua :D




Tämä lakka on niin huippu! Osaanko enää kehua A-Englandin lakkoja muilla adjektiiveilla... Jälleen kerran yllätti meinaan niin iloisesti, kun ekalla kerroksella tuli lähes täydellinen jälki. Halusin olla ihan varma, ettei mistään pilkota kynttä, joten lisäsin vielä toisen kerroksen, mutta välttämätön se ei olisi ollut.

Minä, joka en ole sinisten ystävä, tykkään tästä. Just tällainen hyvin tummansininen on oma väri, samoin esimerkiksi Essien Blue Aruba. Holoefekti tässä on muiden A-Englandin scattered-holojen tapaan hillitty mutta kaunis.



Muutenkin alkaa vähän jo ehkä tällaiset tummemmat ja syksyisemmät lakat kiinnostaa. Tein tuossa äskettäin yhdet oikein syksyiset kynnet, joista lisää vähän myöhemmin (koska mun kuvat on kaikki perkaamatta...)



Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • A-England Tristam
  • siirtokuvat
  • inm Out the Door

Mitä teille kuuluu? Joko olette alkaneet ahkeroida syksykynsiä?